Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi na ljeto dovode Evana Turnera?

New York je jedno ako ne i najveće tržište u NBA svijetu s toga ne čudi činjenica da Knicksi svako ljeto „pucaju“ na najboljeg slobodnog igrača. Po mnogim informacijama Kevin Duranta nećemo gledati u dresu Knicksa.

No kada su u pitanju igrači van radara što se tiče ogromnih ugovora koje će potpisati na ljeto Phil Jacksonu za oko je zapao Evan Turner. Kako izvori javljaju Jackson je veliki fan nekada 2. izbora na drafu, te prema svim informacijama koje izvori rasloažu Knicski će se potruditi da budu momčad koja će svim silama truditi da vidi Turnera u dresu New Yorka.

Jedna od prednosti za Turnera je ta što je combo guard koji može podjednako dobro igrati obje pozicije na perimetru što upravo odgovara filozofiji Jacksona triangle offenseu s obzirom na to da voli koristiti visočije razigravače.

Negativna strana je do da Turner zaista igra fantastično pod palicom Brad Stevensa, koji je znao prepoznati mnoge prednosti Turnera, a one loše skriti te ga prilagoditi filozofiji u Celticsima, no hoće li to biti slučaj i s trenerom Kurt Rambisom ili bilo kojim drugim koga Knicksi zaposle.

Turneru na ljeto ističe dvogodišnji ugovor potpisan na 8,7 milijuna 2013. godine. Svojim igrama zaslužio je veći ugovor te nema sumnje da će s porastom Salary capa i ponudama nagraditi sebe za dobre partije u TD Gardenu.

Ako želi nastaviti karijeru uzlaznom putanjom trebao bi dobro razmisliti oko stavljanja svog potpisa na ugovor Knicksa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE