Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi nanjeli težak poraz Sunsima

Sinoæ je u NBA ligi odigrano šest utakmica, uz tri domaæe pobjede Knicksa, Nuggetsa i Lakersa.

Knicksi treæa najlošija momèad lige na domaæem terenu ostvarili su uvjerljivu pobjedu od èak 27 koševa prednosti nad Sunsima, to im je tek èetvrta ovosezonska pobjeda. Šestorica igraèa upisala je dvoznamenkasti broj koševa, od toga su dvojica upisala double double Danilo Gallinari (27k i 10sk) i Larry Hughes (11k i 12a). Kod Sunsa najefikasniji bio je Steve Nash sa 20 koševa i 8 asistencija.

Nakon utakmice trener Knicksa Mike D’Antoni je izjavio: “Imali smo odreðenih problema u momèadi koje nastojimo što prije riješiti. Igrali smo dobro i jako sam sretan zbog toga”.

Nakon nedjeljnog neoèekivanog poraza od Wolvsa, Nuggetsi su ostvarili uvjerljivu pobjedu protiv Warriorsa od èak 28 koševa prednosti. Sedmorica igraèa upisala je dvoznamenkasti broj koševa, a prednjaèili su Carmelo Anthony 25 koševa i Nene sa 18 koševa i 12 skokova. U redovima Warriorsa najefikasniji bili su Anthony Morrow 27  i Vladimir Radmanoviæ sa 17 koševa.

Nakon utakmice Carmelo Anthony je izjavio: ” Mislim da smo svi bili prilièno ljuti nakon poraza od Wolvsa i da se stvorila odreðena negativna energija, meðutim danas smo odigrali izvrsnu utakmicu i sve negativne misli ostavili smo u svlaèionici”.

Rezultati:

Charlotte Bobcats – Boston Celtics 90:108 (video)
Toronto Raptors – Washington Wizards 102:106 (video)
New York Knicks – Phoenix Suns 126:99 (video)
Denver Nuggets – Golden State Warriors 135:107 (video)
Portland Trail Blazers – Miami Heat 100:107 (video)
Los Angeles Lakers – New Orleans Hornets 110:99 (video)

Latest Posts

NE PROPUSTITE