Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi napokon stigli do pobjede, Curry odličan protiv Lakersa

NBA nedjelju su otvorili Knicksi i Nuggetsi susretom u Madison Square Gardenu gdje je domaća momčad napokon stigla do pobjede nakon sedam uzastopnih poraza. Knicksi su slavili 109:93, a najbolji u redovima pobjednika su bili Carmelo Anthony s 28 poena i 9 skokova, dok je J.R. Smith isto zabio 28 poena.

Milwaukee Bucksi su stigli do velike pobjede na gostovanju protiv Miami Heata koji su odigrali daleko najgoru utakmicu sezone. Chris Bosh je zabio 10 poena, uz očajan šut 2/17, dok je kod Bucksa najbolji bio razigravač Brandon Knight s 20 poena.

Jednu od najdosadnijih NBA utakmica su odigrali Oklahoma i Houston; rezultat je na kraju bio 69:65 za Houston, a obje ekipe su šutirale manje od 30 posto iz polja. James Harden je bio igrač utakmice, zabio je 19 poena, uz 9 skokova i 5 dodavanja.

Festival koševa smo mogli vidjeti u zadnjem susretu večeri između Warriorsa i Lakersa u Staples Centru, gosti su slavili rezultatom 136:115. Stephen Curry je ponovno bio fantastičan, zabio je 30 poena, uz 15 dodavanja i samo 3 izgubljene lopte. Kod Lakersa je očekivano najviše zabio Kobe Bryant koji se zaustavio na 44 poena, ponovno uz loš šut 15/34.

Latest Posts

NE PROPUSTITE