Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi nastavljaju sa dobrim igrama

Sinoæ su u NBA ligi odigrane èetiri utakmice, a jedinu gostujuæu pobjedu ostvarili su igraèi Nuggetsa na gostovanju kod 76ersa.

Iako su igrali sa samo osmoricom igraèa Knicksi su ostvarili treæu uzastopnu domaæu pobjedu, to im je ujedno bila èetvrta pobjeda u pet susreta. Šestorica igraèa upisala je dvoznamenkasti  broj koševa, a najuèinkovitiji bili su Larry Hughes sa 21 košem i 6 skokova, te David Lee sa 17 koševa i 10 skokova. Kod Blazersa prednjaèili su Brandon Roy sa 27 koševa i 6 skokova, te LaMarcus Aldridge sa 19 koševa i 13 skokova.

Nakon utakmice Larry Hughes je izjavio: “Moramo se fokusirati na predstojeæe utakmice, uigrati pojedine akcije i nadati se što veæem broju pobjeda kojima bi se pomaknuli sa samog dna ljestvice”.

Iako su Jazzeri na poluvremenu gubili sa 15 koševa razlike, uspjeli su dobrom obranom u nastavku nadoknaditi gostujuæu prednost i time upisali 12-tu ovosezonsku pobjedu. Kao i Knicksi imali su na raspolaganju samo osmoricu igraèa, te je njih šestero upisalo dvoznamenkasti broj koševa. Carlos Boozer ubacio je 27 koševa uz 7 skokova, a Roonie Brewer (17k i 10sk) i Deron Williams (17k i 11a) su upisali double double. U redovima gostiju najefikasniji bili su Tim Duncan sa 23 koša i 11 skokova, te Tony Parker sa 22 koša i 5 asistencija.

Nakon utakmice Carlos Boozer je izjavio: “Odigrali smo vrlo loše prvo poluvrijeme. U nastavku nam se sve posložilo, igrali smo bolju obranu, protok lopte bio je brži, imali kontre i polukontre, te ostvarili vrlo važne skokove”.

Rezultati:

Philadelphia 76ers – Denver Nuggets 83:93
New York Knicks – Portland Trail Blazers 93:84
Oklahoma City Thunder – Golden State Warriors 104:88
Utah Jazz – San Antonio Spurs 104:101

Latest Posts

NE PROPUSTITE