Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi pokušavaju dovesti Rajona Ronda

New York Knicksi i dalje ispituju stanje na tržištu sa željom da pojačaju svoje redove nakon klimavog starta u novu sezonu. Knicksi su krenuli u sezonu s omjerom 3-6 što sigurno nije zadovoljavajuće za momčad s najskupljim frontcourtom u povijesti. Također, ozljeda startnog centra Tysona Chandlera značajno je umanjila šanse momčadi da se u dogledno vrijeme taj omjer popravi.

Nakon što su prošlog tjedna pokušali razmijeniti Imana Shumperta s krilnim centrom Denver Nuggetsa, Kennethom Fariedom, što nije završilo uspješno jer je Denver navodno uz Shumperta tražio i neki draft pick, Knicksi su se bacili na posao s ciljem dovođenja razigravača Bostona Rajona Ronda. Rondo je trenutačno ozlijeđen, ali nakon oporavka od ozljede koljena sigurno bi mogao uvelike popraviti igru Knicksa.

U razgovorima za razmjenu spominju se Iman Shumpert,  Raymond Felton i Amar’e Stoudemire. Za sada Celticsi ne pokazuju previše interesa, ali ukoliko bi Boston u neke kombinacije uspio uvući i Geralda Wallacea ili pak Courtney Leeja, zbog njihovih ugovora koji se nikako ne uklapaju u Bostonovu viziju rebuildinga, Steve Mills, generalni menadžer Knicksa, zasigurno bi barem razmislio o toj mogućnosti.

Na poziciji beka-šutera New York računaju na J.R. Smitha i Tima Hardawaya pa je njihov možda i najvrjedniji trade chip Iman Shumpert dostupan na tržištu. Ono što bi moglo stvarati probleme u mogućoj razmjeni koja uključuje Shumperta jest njegova operacija ovog ljeta kojom je drugi put operirao isto koljeno te time smanjio svoju vrijednost u možebitnom tradeu za sve momčadi koje bi ga možda željele dovesti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE