Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi ponovno izgubili, Anthony-Towns odličan u pobjedi Vukova

Sinoć je na NBA terenima odigrano pet utakmica. Gosti su uspjeli uzeti dvije pobjede. Cavsi lako pobijedili Sunse, Miami je na domaćem terenu bio bolji od Sunsa. Wizardsi su uspjeli uzeti pobjedu u New Yorku, kao i Minnesota u Los Angelesu. Spursi su kod kuće lako riješili Nuggetse.

Cleveland Cavaliers – Phoenix Suns 118:103

Cavsi su se na domaćem terenu lako obračunali sa Sunsima. Najbolji kod Cavsa je bio LeBron James s 21 poenom, 15 dodavanja, devet skokova i dvije blokade. Kyrie Irving je imao 26 poena, četiri dodavanja, dva skoka i dvije ukradene. Channing Frye s klupe je ubacio 18 poena, deset skokova i dva dodavanja.  Kod Sunsa najbolji je bio Eric Bledsoe s 22 poena, devet dodavanja, šest skokova i četiri ukradene. Tyson Chandler je imao 22 poena i 16 skokova. Devin Booker je ubacio 21 poen, osam dodavanja i sedam skokova. Dragan Bender je igrao 18 minuta i ubacio je tri poena.

Miami Heat – Dallas Mavericks 99:95

Miami je prekinuo niz Dallasa od tri pobjede zaredom. Goran Dragić je ubacio 32 poena, šest skokova i dva dodavanja. Tyler Johnson je imao 23 poena, dva dodavanja. Kod Mavsa najbolji je bio Dirk Nowitzki s 19 poena, četiri skoka i dvije ukradene. Wesley Matthews je ubacio 18 poena, pet skokova.

New York Knicks – Washington Wizards 110:113

Obje momčadi su izmjenjivale veliko vodstvo, ali na kraju su Wizardsi uspjeli izvući tijesnu pobjedu. John Wall ubacio je 29 poena, 13 dodavanja, pet skokova i tri ukradene. Otto Porter Jr. je imao 23 poena, šest skokova i dva dodavanja. Kod Knicksa najbolji je bio Carmelo Anthony s 34 poena, deset skokova i dva dodavanja. Zanimljivo je da je u drugoj četvrtini ubacio 25 poena. Derrick Rose imao je 20 poena, pet skokova i dva dodavanja. Kristaps Porzingis je s klupe upisao 15 poena, pet skokova i dva dodavanja.

San Antonio Spurs – Denver Nuggets 118:104

Spursi su prekinuli niz Nuggetsa, a najbolji u redovima domaćina bio je Kawhi Leonard koji je ubacio 34 poena, pet skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene. Dejounte Murray, rookie, upisao je 24 poena, dva skoka, dva dodavanja. Kod Nuggetsa ponovno je vrhunsku utakmicu odigrao Nikola Jokić koji je ubacio 35 poena,  12 skokova, četiri dodavanja i dvije blokade. Will Barton je imao 18 poena, sedam dodavanja, tri skoka i dvije blokade. Jusuf Nurkić odigrao je 14 minuta i ubacio je pet poena.

Los Angeles Clippers – Minnesota Timberwolves 101:104

Nakon sedam pobjeda zaredom, Clippersi su doživjeli poraz. Minnesota je bila bolja. Karl-Anthony Towns je upisao 37 poena, 12 skokova, pet dodavanja. Andrew Wiggins je imao 27 poena, četiri skoka i četiri dodavanja.  Kod Clippersa najbolji je bio DeAndre Jordan s 29 poena, 16 skokova, dva dodavanja i dvije blokade. Austin Rivers je imao 20 poena, dva dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE