Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi potpisali Jonathana Bendera

Predsjednik košarkaških operacija New York Knicksa, Donnie Walsh, objavio je danas kako je momèad potpisala ugovor sa slobodnim igraèem Jonathanom Benderom.

Iako detalji ugovora nisu objavljeni, IndieHoops.com pretpostavlja kako se radi o ne-garantiranom ugovoru za jednu sezonu.

“Jonathan je naporno radio kako bi se spremio za povratak u NBA,” rekao je Walsh. “Znam ga otkada je bio mladiæ vrlo pristojnog ponašanja kojega sam upoznao prije 10 godina kada je bio u svojoj poèetnièkoj NBA sezoni. Mislim da æe biti dobar dodatak našoj momèadi na terenu i izvan njega.”

Bender je krilni centar koji je u svojih 7 NBA sezona ostvario prosjeke karijere od 5.6 poena i 2.2 skoka u 15 minuta igre. Svih sedam sezona proveo je sa Indiana Pacersima. Kao 5. izbor drafta 1999. izabrali su ga Toronto Raptorsi, ali je poslan u Indiana Pacerse u zamjenu za Antonia Davisa. Bender je prestao igrati u veljaèi 2006. godine uslijed kroniène boli koljena uzrokovane èestim ozljedama.

Bender je osnovao zadrugu “The Jonathan Bender Foudnation” u New Orleansu koja je prisvojila osnovne škole, omoguèila besplatne financijske teèajeve za najsiromašnije graðane New Orleanska te vodila besplante škole košarke za tinejdžere New Orleansa. Takoðer je osnovao graðevisnku tvrtku nazvanu “Kingdom Homes” koja otkupljuje i obnavlja porušene nekretnine u najošteæenijim predjelima New Orleansa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE