Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi potpisali Kenyona Martina

New York Knicksi nisu bili pretjerano aktivni ovog prijelaznog roka, napravili su tek jednu manju razmjenu, ali su odlučili i potpisati jednog slobodnog igrača, Kenyona Martina.

Knicksi su poslali Ronnieja Brewera u Oklahomu u zamjenu za izbor druge runde drafta, a osim toga oslobodilo se i jedno mjesto u rosteru kojeg su odlučili popuniti Kenyonom Martinom, koji ove sezone nije igrao niti za jednu NBA momčad.

Martin je tijekom lockouta prošle sezone otišao igrati u Kinu, a kada se vratio odigrao je 42 utakmice za Los Angeles Clipperse. Po isteku sezone istekao je i njegov ugovor te je bio slobodan igrač, ali za ovu sezonu nije uspio pronaći angažman. Budući da se regularni dio sezone nalazi u posljednjoj fazi i da nije igrao nigdje cijele sezone, upitno je u kakvoj fizičkoj spremi Martin dolazi u Knickse.

Osim Knicksa i Miami je bio zainteresiran za dovođenjem Martina, no izgleda da su Knicksi bili brži i konkretniji. Potpisao je “probni” ugovor na 10 dana, no možemo pretpostaviti da će po njegovom isteku potpisati “pravi” ugovor do kraja sezone.

Martin je 35-godišnjak s 12 godina iskustva igranja u NBA ligi. Na početku karijere, za vrijeme igranja na New Jersey Netse postizao je preko 15 poena po utakmici, no sada se nalazi u posljednjim godinama aktivnog igranja te je njegov prosjek poena prošle sezone iznosio tek 5,2, a hvatao je i 4,3 skoka po utakmici. Budući da Knicksi imaju veoma staru i ozljedama sklonu visoku liniju, sigurno će Martin biti od koristi u ovoj momčadi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE