Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi potpisali Leeja i Robinsona

Amerièki mediji pišu da je vodstvo NBA kluba New York Knicksa potpisalo ugovore sa slobodnim agentima, krilnim centrom Davidom Leejem i branièem Nateom Robinsonom.

Uvjeti novih ugovora nisu objavljeni, ali Newsday javlja da su u pitanju jednogodišnji ugovori. Menadžer Davida Leeja izjavio je da je njegov klijent potpisao ugovor vrijedan 8 milijuna dolara.

David Lee (206 cm) je prošle sezone prosjeèno postigao 16 koševa po utakmici uz 11.7 skokova, te je odigrao èak 65 utakmica u kojima je imao dvostruko – dvostruki uèinak, najviše u NBA ligi.

Nate Robinson (175 cm) iza sebe ima èetiri sezone u Knicksima, kao i Lee. I on je najbolje brojke upisao prošle sezone, 17.2 koša, 3.9 skokova i 4.1 asistenciju po utakmici. Ovaj omaleni organizator igre New Yorka, pobijedio je prošle sezone u natjecanju u zakucavanju na košarkaškom All Star vikendu u Phoenixu.

Košarkaš roðen u Seattleu, sa strahovitim odrazom, veæ je jednom bio pobjednik zakucavanja na All Star utakmici i to 2006. godine, a u Arizoni je u finalnim nadmetanjima pobijedio branitelja naslova, centra Orlando Magica Dwighta Howarda.

Latest Posts

NE PROPUSTITE