Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi spremni razmijeniti Bargnanija i Calderona

New York Knicksi su pod vodstvom GM-a Phila Jacksona konačno odlučili okrenuti posve novu stranicu u povijesti franšize i riješiti se svega što smatraju nedovoljno dobrim za sebe i svoje ambiciozne planove. Nakon što su poslali Tysona Chandlera i Raymonda Feltona u Dallas, te J.R. Smitha i Imana Shumperta u Cleveland, sljedeći na listi su Adrea Bargnani i Jose Calderon, prenosi portal RealGM.com.

Čini se da toj skupini ne pripada Amar’e Stoudamire koji, iako nije ni sjena onog igrača iz Phoenixa i prve njujorške sezone, ipak uživa određeni respekt u New Yorku. Amar’e je navodno zadovoljan svojom trenutnom situacijom, a srećom je uspio koliko-toliko oblikovati ostatke svoje igre tako da može pomoći rebuildingu Knicksa. Ipak, to sigurno neće biti po dosadašnjoj cijeni (najplaćeniji u momčadi s nešto više od 23 milijuna dolara).

Što se tiče Bargnanija i Calderona, Talijan će vjerojatno naći momčad za grijanje klupe s obzirom da je i on u zadnjoj godini ugovora pa bi barem mogao pomoći nekoj momčadi da se riješi plaće za iduće sezone, dok za Calderonove usluge postoji solidan interes, međutim prepreke su njegove godine (33) i ugovor (još dvije godine za približno 15 milijuna dolara).

Jasno je kako Knicksi kreću ispočetka, a jedini igrači iz ovogodišnje momčadi koji ostaju i nagodinu su Carmelo Anthony, Tim Hardaway Jr. i vjerojatno Stoudamire. Knicksi će imati brdo slobodnog novca za dovođenje igrača i vjerojatno vrlo visok izbor na draftu s obzirom da su u ovom trenutku najgora momčad lige. Sve drugo je neizvjesno.

Latest Posts

NE PROPUSTITE