Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi su planirali dovesti Carmela Anthonyja u slučaju da potpišu dva NBA superstara

Desetostruki All-Star igrač Carmelo Anthony je ostao bez NBA angažmana, ali američki mediji sada pišu da su ga New York Knicksi htjeli dovesti ovog ljeta u slučaju da potpišu dva NBA superstara poput Kevina Duranta i Kyrieja Irvinga.

Anthony je igrao odličnu košarku u dresu NBA franšize iz Velike Jabuke, ostvarujući sedam uzastopnih nastupa na All-Star utakmici, a dva puta je izabran u All-NBA drugu momčad. Carmelo je prosječno imao 24,7 poena i sedam skokova po utakmici tijekom sedam sezona u dresu Knicksa.

Anthony je posljednji put igrao NBA utakmicu u studenom, pojavljujući se u samo 10 utakmica u prošloj sezoni u dresu Houston Rocketsa. Prosječno je postizao 13,4 poena uz 40,5 posto šuta.

35-godišnjak je u siječnju trejdan u Chicago Bullse, koji su ga otpustili nešto više od tjedan dana kasnije. Također je bio povezan s Los Angeles Lakersima, ali do potpisa nije došlo.

Ako bivši NBA prvak ostane bez potpisa NBA ugovora, izvršni ljudi  NBA lige vjeruju da će Anthony sklopiti jednodnevni ugovor te se umiroviti u dresu Knicksa, slično onome što je Amar’e Stoudemire napravio u srpnju 2016.

Latest Posts

NE PROPUSTITE