Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi traže razigravača na draftu

New York Knicksi su imali jako lošu sezonu u koju su ušli sa nadama za playoff, ali na kraju su završili sa jednom pobjedom manje nego prošle godine, koja je isto proglašena velikim neuspjehom. Pod trenerom Jeffom Hornacekom, sa Joakimom Noahom i Derrickom Roseom kao pojačanjima, činilo se kako se popravlja situacija u New Yorku, ali to nije bilo realno.

Sada, ulaze u ljeto s tim da će vjerojatno izgubiti Rosea, a i najveća zvijezda Carmelo Anthony će možda napustiti ekipu, po izjavama GM-a Phila Jacksona. Pozitivna stvar je što imaju svoj izbor na draftu, te će po trenuntim šansama birati sedmi.

Na radaru Knicksa su zasada De’Aaron Fox, Malik Monk te Frank Ntilikina, a osim Monka (combo bek koji se ipak bolje snalazi kao bek-šuter), ovo su sve razigravači, što nam vjerojatno kaže da se spremaju za odlazak Derricka Rosea. Navodno, ako im ‘padnu’, Knicksi će objeručke prihvatiti i Lonzo Balla, Markella Fultza ili Josha Jacksona, mada je to nerealno, s obzirom da se radi o top-3 prospekta na narednom draftu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE