Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi u gostima pobijedili Bullse

New York Knicksi noæas su ostvarili svoju drugu pobjedu u ovoj sezoni. U dvorani Chicago Bullsa uspjeli su na krilima Toneya Douglasa slaviti rezultatom 120-112.

Knicksi su prve dvije èetvrtine odigrali puno bolje od protivnika i veæ u tom razdoblju su osigurali veliku prednost koju su do kraja susreta samo održavali. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 70-52.

Bullsi su krajem treæe èetvrtine uspjeli smanjiti razliku na 10 poena nakon trice Luola Denga, a tricom Kylea Korvera poèetkom posljednje èetvrtine došli su na zaostatak od 8 poena, ali Knicksi su tada zabili 10 poena za redom i bilo je jasno da neæe dozvoliti Bullsima potpun povratak u utakmicu. Tada su na klupi završili glavni igraèi Bullsa, Derrick Rose, Deng i Joakim Noah na što su domaæi navijaèi odgovorili negodovanjem no trener Chicaga Tom Thibodeau nije popustio te su oni ostali na klupi do kraja susreta.

Knicksi su bili iznimno raspoloženi iza linije za 3 poena te su pogodili 16 od 24 pokušane trice. Pet trica ubacio je Douglas, a po èetiri su zabili Danilo Gallinari i Raymond Felton.

“Igraèi s klupe su se dobro borili i htio sam vidjeti kako æe zatvoriti utakmicu”, rekao je nakon susreta Thibodeau. “Bolje su igrali obranu na liniji trice, a Knicksi su bili šuterski iznimno raspoloženi tako da sam ih morao staviti u igru. Mislim da su napravili dobar posao oni koji su igrali.”

Kod pobjednika najbolji je bio veæ spomenuti Douglas sa 30 poena i 4 asistencije. Vodio ih je Felton s 20 poena i 10 asistencija, a na njegove asistencije zabijao je Gallinari koji je susret završio s 24 poena, bez promašaja šuta za tri (4-4).

Bullse je vukao Rose sa 24 poena i 14 asistencija, no to nije bilo dovoljno za pobjedu. Uz Rosea vrlo su dobri bili i Taj Gibson s 18 poena i 10 skokova te Noah sa 12 poena i 13 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE