Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi u potrazi za playmakerom

New York Knicksi već duže vrijeme pokušavaju dogovoriti razmjenu s Toronto Raptorsima u kojoj bi put New Yorka krenuo Kyle Lowry. Knicksi za razigravača nude paket koji uključuje Imana Shumperta, Raymonda Feltona i Benu Udriha.

Knicksi u ovom trenutku ne žele Raptorsima dati i mladog novaka Tima Hardawaya ili budući pick prve runde, no izgleda da će im jedno od toga morati ponuditi kako bi se razmjena dogovorila. Pitanje je i da li je Lowry trenutno zainteresiran za razmjenu, naime izvori kažu da želi dovršiti sezonu s Raptorsima koji su trenutno u odličnoj poziciji za doigravanje prije nego 1. srpnja postane slobodan igrač.

Uz ovaj, moguća su i još dva scenarija. Prvi je taj da se ovoj razmjeni priključi i treća momčad, Atlanta Hawksi, a u tom slučaju u Toronto bi uz Feltona i Udriha stigao i Jeff Teague, a Iman Shumpert bi postao novi igrač Hawksa, uz vjerojatno još nekog igrača ili pick.

Drugi je scenarij da Knicksi odustanu od Lowryja i okrenu se Teagueu. Moguće poteškoće u dovođenju Teaguea su to što su dotičnom ostale još tri godine od četverogodišnjeg ugovora vrijednog 32 milijuna dolara, što bi bio udarac na cap space Knicksa koji bi 2015. trebao biti maksimalno oslobođen. Uz to Teague može odbiti bilo koju razmjenu do sredine srpnja s obzirom da je ljetos potpisao ponudu od Bucksa koju su Hawksi izjednačili i tako ga zadržali u Atlanti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE