Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi zainteresirani za dovoðenje Phila Jacksona

Carmelo Anthony i Amare Stoudemire žele ostanak trenera Mikea Woodsona i nakon ove sezone, izjavili su prije par dana. Vlasništvo Knicksa ipak ima nešto drugaèije planove, spremaju ponudu kako bi doveli na klupu jednog od najboljih trenera u povijesti NBA lige, Phila Jacksona.

Ukoliko New York Knicksi ne proðu dalje od prve runde doigravanja, vlasništvo Knicksa æe poduzeti sve moguæe mjere kako bi doveli legendarnog trenera Phila Jacksona na svoju klupu. Kako novac nije problem,  glasine kažu kako bi Knicksi mogli ponuditi Jacksonu èetverogodišnji ugovor vrijedan 50 milijuna dolara. Phil Jackson je trenutno u mirovini, a osvojio je 11 naslova prvaka NBA lige trenirajuæi Lakerse i Bullse.

Jackson je takoðer igrao za Knickse kada su osvojili svoj posljednji naslov, 1973. godine. Vlasnik Knicksa James Dolan želi pobjede i vjeruje kako bi mu Jackson to mogao ostvarivati. Ako bi se Jackson povukao iz mirovine i sjeo na klupu kao trener, radi njegovog naèina treniranja i napadaèke igre, Knicksi bi lovili Stevea Nasha kroz free agency.

Ako im to ne bi uspjelo, postoji moguænost dovoðenja Johna Caliparija koji je trenutno trener sveuèilišne momèadi  Kentucky Wildcats. Naravno, ne treba još otpisati ni trenera Woodsona kojemu oèito ovo doigravanje predstavlja borbu za posao i sve æe pokušati kako bi Knicksi ostvarili što bolji rezultat.

Latest Posts

NE PROPUSTITE