Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi zainteresirani za dva krilna igrača

Momčad New York Knicksa u sezoni 2016/17. je ostvarila score 31-51 što ih je svrstalo kao 12. momčad na Istoku i nije bilo dovoljno za nastup u playoffu. Zato će ovogodišnjem draftu imati osmi izbor prve runde.

Pored osmog izbora na draftu i sve više priče o (konačnom) odlasku Carmela Anthonyja iz Velike Jabuke, ovih dana do nas iz SAD-a dolaze priče o imenima igrača za koje su Knicksi zainteresirani za dovođenje u svoje redove ovog ljeta.

Navodno, najviše želje Knicksi pokazuju u pogledu dovođenja bivšeg krila Toronto Raptorsa (u prvom dijelu sezone Phoenix Sunsa) P.J. Tuckera i krila New Orleansa Pelicansa Dantea Cunninghama.

Cunningham je u protekle tri sezone igrao za Pelicanse, a prije toga je igrao za Portland Trail Blazerse, Charlotte Hornetse, Memphis Grizzliese i Minnesota Timberwolvese. U NBA ligu je došao 2009. godine kada su ga kao 33. izbor na draftu izabrali Blazersi.

Tucker je prije Toronta igrao 4,5 sezona za Phoenix. Prije Phoenixa igrao je 5 sezona u Europi, a prije Europe svoju rookie sezonu odigrao je zanimljivo za Toronto Raptorse koji su ga i izabrali kao 35.izbor drafta 2006. godine.  Inače, trener Knicksa Jeff Hornacek je trenirao Tuckera tri sezone, jer je prije Knicksa Hornacek trenirao Sunse 3 pune sezone.

I Tucker i Cunningham su slobodni igrači ovog ljeta i slobodni u izboru sredine u kojoj će nastaviti NBA karijeru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE