Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi zainteresirani za Gasola i Jordana

Dok je u prvom planu trenutno želja New York Knicksa za dovoðenjem Carmela Anthonyja, oèekuje se da æe klub kroz naredno razdoblje pojaèati napore u popunjavanju praznine na centarskoj poziciji. Kao glavne mete se spominju na ljeto zaštiæeni slobodni igraèi Los Angeles Clippersa i Memphis Grizzliesa, DeAndre Jordan i Marc Gasol.

Oèito Knicksi nisu uvjereni u kvalitetu i potencijal ruskog centra Timofeya Mozgova, zbog èega trenutno na poziciji centra najèešæe vrijeme provodi Amar’e Stoudemire, kojem je prirodna pozicija èetvorka.

Dok je Marc Gasol veæ duže vrijeme meðu ponajboljim centrima zapadne konferencije (11,4 poena, 7,2 skokova i 1,6 blokada ove sezone), DeAndre Jordan se probio u prvi plan tek u svojoj treæoj sezoni nakon ozlijede prvog centra Clippersa, Chrisa Kamana. Uz prosjeke od 6,7 koševa, 6,9 skokova, 1,6 blokadu i 68% šuta iz igre u samo 24,5 minute na parketu, te mnoštvo atraktivnih zakucavanja, Jordan zasigurno ove sezone u paru sa Blakeom Griffinom èini atletski najnadareniji i najatraktivniji tandem pod koševima u cijeloj ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE