Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi žele Irvinga

Kyrie Irving želi izaći iz sjene LeBrona Jamesa i zatražio je da ga Cleveland Cavaliersi razmijene.

Također im je i dao listu klubova u koje bi volio otići. Irving nema no-trade klauzulu, tako da nema pravu moć u ovim pregovorima zbog toga što on ima dvije godine u svom ugovoru.

New York Knicksi su jedna od momčadi koja su njegova želja i oni su također zainteresirani, ali njihov najbolji igrači neće biti dio ove razmjene.

Knicksi očito imaju veliku želju potpisati Kyrie Irvinga (kao i 29 ostalih momčadi), ali rekli su kako ljudi u upravi Knicksa ne žele uključiti Kristapsa Porzingisa u ovu razmjenu. Neki u organizaciji spominju kako je uključiti buduće izbore prve runde i Carmela Anthonyja za Irvinga, prema nekim izvorima“, napisao je novinar ESPN-a Ian Begley.

Ovo je ispravan potez Knicksa što ne žele pustiti Porzingisa. On je čak i lajkao sliku navijača koji je objavio Irvinga u dresu Knicksa. Tako da se zna što Porzingis želi.

Cavaliersi ovdje mogu birati, uzeti igrače iz mladih momčadi, Phoenix Sunsa, Dallas Mavericksa, Denver Nuggetsa kako bi uzeli bolju ponudu. Cavsi ne trebaju žuriti i upropastiti trade Irvinga.

Knicksi su realna opcija, a s vremenom ćemo vidjeti što će se dogoditi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE