Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksi žele vratiti Jeremyja Lina

Bliži se kraj prijelaznog roka, a New York Knicksi su u potrazi za razigravačem. Nakon Kylea Lowryja na listi želja se našla i njihova bivša zvijezda Jeremy Lin.

Lin je svjetsku slavu stekao prije dvije godine, igrajući baš za Knickse, u jednoj od najljepših i najnevjerojatnijih sportskih priča svih vremena. Podsjetimo, Knicksi su bili u izrazito teškoj situaciji, izgubili su 11 od posljednjih 13 utakmica, a u večer 4. veljače 2012. su im u goste dolazili Netsi. Priliku je tada dobio nepoznati Jeremy Lin te je na opće oduševljenje Madison Square Gardena odveo Knickse do pobjede upisavši 25 poena i 7 asistencija.

Njegove dobre igre su se nastavile i nakon ozljede Carmela Anthonyja, a sve je kulminiralo kada je Jeremy zabio 38 poena te nadigrao Kobeja Bryanta u srazu s Lakersima. Lin je postao svjetska senzacija a Knicksi su pod njegovim vodstvom nanizali 7 pobjeda zaredom te tako spasili sezonu.

Na ljeto 2012. Rocketsi su ponudili Linu trogodišnji ugovor, New York je odbio izjednačiti njihovu ponudu te je Lin završio u Houstonu a Knicksi su na mjesto razigravača doveli Raymonda Feltona. Felton ove sezone igra ispod svih očekivanja te ne čudi da su čelnici ekipe u potrazi za novim razigravačem te možemo očekivati promjene u ekipi do kraja prijelaznog roka (četvrtak, 21 sat, po srednjoeuropskom vremenu).

Lin ove sezone bilježi 13,3 poena, 2,6 skokova i 4,5 asistencija u 31,1 minuta provedenih na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE