Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Knicksima prijeti “metla”, tijesna pobjeda Hawksa

Tri susreta odigrana su noæas i vidjeli smo dvije uvjerljive pobjede gostiju i tijesnu pobjedu domaæina. Celticsi i Lakersi su bez veæih problema pobijedili Knickse odnosno Hornetse, dok su Hawksi u izjednaèenoj utakmici slavili protiv Magica.

Boston je odigrao vrlo dobru utakmicu te Knicksi bez Billupsa i s ozlijeðenim Stoudemireom koji je ipak igrao nisu imali šanse za pobjedu. Paul Pierce i Ray Allen ubacili su preko 30 poena, a Rajon Rondo ostvario je triple-double uèinak od 15 poena, 20 asistencija i 11 skokova. Boston vodi u seriji 3-0 i sve je izglednija “metla”. Statistiku i izvještaj ove utakmice možete pogledati ovdje.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Paul Pierce (38)
  • Asistencije: Rajon Rondo (20)
  • Skokovi: Dwight Howard (15)
  • Ukradene lopte: Trevor Ariza (4)
  • Blokade: Dwight Howard (3)

Atlanta i Orlando odigrali su napetu i izjednaèenu utakmicu. Tijekom druge èetvrtine Atlanta je uspjela preuzeti sigurno vodstvo, ali Orlando se do kraja utakmice vratio te je utakmica riješena u posljednoj minuti u koju je Orlando ušao s vodstvom 84-83. Tada Al Horford ubacuje daleku dvicu te Jamal Crawford tricu i utakmica je završila pobjedom 88-84 za Hawkse. Crawford je najviše ubacio kod svoje ekipe, 23 poena. Atlanta ovom pobjedom vodi 2-1 u seriji. Statistiku i izvještaj s ove utakmice možete pogledati ovdje.

Nakon poraza u prvoj utakmici, Lakersi su shvatili da Hornetsi neæe bit lak zalogaj u doigravanju. Nakon uvodnog poraza uspjeli su ostvariti dvije pobjede, od èega je posljednja ostvarena noæas rezultatom 100-86. Kobe Bryant predvodio je svoju ekipu sa 30 poena i 6 skokova. Izvještaj i statistiku s ove utakmice možete pogledati ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE