Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant blizu povratka na parket

Odlične vijesti za navijače Los Angeles Lakersa, liječnici su Kobeju Bryantu dopustili sve košarkaške aktivnosti, drugim riječima, uskoro ga možemo očekivati i na parketu tijekom utakmica.

Na subotnjem treningu je Bryant radio 5 na 0 vježbe i vježbao razne akcije sa svojim suigračima. Njegov suigrač koji vrlo dobro igra ove sezone, Jordan Hill, imao je samo riječi hvale: “Izgledao je jako dobro. I nije se štedio, ni sam nisam mislio da već može tako igrati. Znam da nije još spreman, ali uskoro će biti.”

Pau Gasol, Jodie Meeks i trener Mike D’Antoni su potvrdili Hillove komentare i također su bili iznenađeni Bryantovom igrom i formom. Podsjetimo, Bryant se vraća nakon gadne rupture Ahilove tetive krajem prošle sezone, nakon što je pomogao Lakersima da uđu u playoff.

Ostaje za vidjeti kada će Bryant zaigrati za Lakerse, trenutno nije postavljen konačan datum povratka nego će on sam odlučiti kada je dovoljno spreman za igru. Ovaj tjedan Lakersi imaju samo dvije utakmice, što znači da će Bryant imati dovoljno prilike da na treninzima testira svoju spremnost za igru te ćemo vjerojatno u narednim danima točnije znati kada će se vratiti na parket.

Latest Posts

NE PROPUSTITE