Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant: Dobar je osjećaj igrati

Ostala je još samo jedna utakmica u karijeri jednog od najvećih igrača svih vremena i svoje generacije, Kobea Bryanta. Obožavatelji sa suzom u oku čekaju tu posljednju utakmicu u Staples Centru kako bi zadnji put vidjeli svog heroja na djelu. Lakersi će sigurno pripremiti veliki spektakl svom miljeniku pa sigurno nećete zažaliti ako ostanete budni i ispratite „labuđi pjev“ Black Mambe.

Ne bih ovo više trebao raditi, ali radim“, izjavio je nakon što je ubacio 35 koševa Rocketsima u nedjelju.

Osvrnuo se i na svoje zdravlje ove sezone: „Dobar je osjećaj. Zadnje 3 godine nisam to mogao (igrati). Ahilova tetiva, koljeno, rame, to su ozbiljne ozljede. Dobro sam se pripremao da bi tijelo izdržalo. Pitao sam se mogu li ja to, ali odbacio sam strah i prestao razmišljati o tome“

„Da smo konkurenti za naslov, ovo bi sve bilo drugačije. Ne bih dopustio ovakvu sezonu i razmišljali bi samo o naslovu, a ne o mom odlasku. Na kraju, nije bilo teško to prihvatiti. Mogu prihvatiti realnost i krenuti dalje“, završio je Bryant.

Kobe je u karijeri osvojio gotovo sve, a ovo je samo skraćeni pregled: 1x MVP, 2x MVP finala, 18x All-Star, 5x prvak i mnoga druga priznanja…

Lakersi igraju posljednju utakmicu u četvrtak rano ujutro po europskom vremenu, a vama predlažemo da probdijete noć jer će Staples Centar gorjeti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE