Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant: “Još maksimalno dvije godine igranja”

Odgovor na pitanje koliko će još vremena na terenu provesti igrači poput Kevina Garnetta i Kobe Bryanta nešto je što zanima veliku većinu košarkaških ljubitelja. U intervjuu s nekadašnjim NBA igračem Damonom Jonesom Kobe se pobliže dotaknuo ove teme.

Na pitanje koliko još misli igrati odgovorio je: “Vjerojatno još dvije godine, dvije godine maksimalno. To je jedna od onih stvari kada se probudiš i znaš da je vrijeme, a kada se to meni dogodi nema gledanja unazad.”

Ono što je za sada poznato je da Bryantov ugovor završava sljedeće godine, te da bi u zadnjoj godini igranja trebao zaraditi 30,5 milijuna dolara. Ono puno važnije za daljnju odluku bit će šanse za osvajanje naslova, jedina stvar koja pokreće Kobeja. Ove sezone situacija u Lakersima ne izgleda bajno, no što će biti sljedeće ili za dvije godine, teško je i pretpostaviti, tako da je sve moguće.

Bryantu su 34. godine i ne bi nikoga iznenadilo da produži igranje i na više od najavljene dvije godine. Ni ove sezone ne pokazuje znakove posustajanja te je na prosjecima od 26,8 poena, 5,6 asistencija i 5,3 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE