Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant karijeru bi mogao završiti u Barceloni?

Jako je teško lice legende Los Angeles Lakersa Kobeja Bryanta zamisliti bilo gdje drugo osim u Staples Centru, u zlatnom dresu svojih Lakersa, ali izgleda da i za to postoji mogućnost. Naravno, ne radi se o drugoj NBA momčadi u kojoj bi on jurišao na svoj šesti prsten, već se radi o košarkaškom klubu Barcelona.

Inače, Kobe je veliki prijatelj najveće zvijezde nogometnog kluba Barcelona, Lionela Messija, tako da je prisustvovao treningu nogometaša katalonskog kluba, tokom kojeg je imao razgovore sa Albertom Solerom, čovjekom koji se bavi internacionalnim odnosima u Barci. Navodno, Soler je izjavio kako Bryant ozbiljno razmatra mogućnost kraja karijere u glavnom gradu Katalonije, i tu želi da se ponovo spoji sa centrom Pau Gasolom koji je svu svoju europsku karijeru proveo u svom rodnom gradu. Kobe i Pau su dva puta zaredom, 2009. i 2010., bili prvaci NBA lige pod trenerom Philom Jacksonom i sve do pretprošle godine bili su zajedno u Lakersima. Prošlu godinu Pau je proveo u Chicagu a Kobe je naravno ostao u Lakersima.

Inače, Bryant igra svoju posljednju godinu po ugovoru, a da li će doći do novog još uvijek nije poznato. Muči se s ozljedama i pitanje je koliko još može igrati na visokoj razini, a ako ne uzme veliki pay-cut njegovi Lakersi će se više s njime mučiti nego što će im on pridonijeti. Vjerojatno gledamo zadnje dane Kobe Bryanta u voljenom plavo-zlatnom dresu i treba se nadati kako ga neće još jedna ozljeda spriječiti da odigra tu zadnju sezonu kako treba.

Latest Posts

NE PROPUSTITE