Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant: Mirovina? Ne još

Najbolji igrač Los Angeles Lakersa, Kobe Bryant ozlijedio se pred kraj regularnog dijela ove NBA sezone, tako da nije mogao pomoći svojoj ekipi u doigravanju. Već je obavio operaciju Ahilove tetive i najavio svoj povratak na parkete sljedeće sezone.

Lakersi su u prvom krugu doigravanja ispali s čistih 4-0 od San Antonio Spursa, finalista Zapada koji trenutno vode s 1-0 protiv Memphisa. Bez Bryanta nisu imali šanse, a pitanje je i kako bi prošli da je on igrao, jer su se mučili cijele sezone i nisu igrali kako se od njih očekivalo.

Bryant je pred kraj sezone, u utakmici protiv Golden State Warriorsa, ozlijedio Ahilovu tetivu te je odmah i obavio operaciju. Oporavak od ovakve ozljede za čovjeka koji je u 35. godini života može biti iznimno težak te su se pojavila brojna pitanja o tome kako će Bryant igrati kada se vrati, kao i hoće li se uopće vratiti. Bryant u svoj povratak ne sumnja niti malo, što je iskazao danas i putem društvene mreže Twitter.

“Stvarno? Ja u mirovini? Uskoro, ali ne još. Vino (Bryantov nadimak, op.a.) ima još posla za obaviti”, napisao je Bryant i tako prekinuo sve glasine koje su spominjale njegov mogući odlazak u mirovinu već ovoga ljeta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE