Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant nagovara Irvinga da potpiše za Lakerse?

Čini se da Los Angeles Lakersi imaju malu pomoć u procesu regrutiranja za nadolazeći offseason. Aamerički mediji pišu da je njihova legenda Kobe Bryant uključena u taj proces.

Nije posebno poznato je li Kobe razgovarao s nekim od najboljih slobodnih agenata ili s kojim, ali čini se da je Kyrie Irving na tom popisu.

Tijekom posljednje epizode “Showa Stephena Smitha” , poznati analitičar je izjavio da je Kobe razgovarao s Kyriejem o tome kako bi se mogao ovog ljeta pridružiti Lakersima:

Kobe je razgovarao s Kyriejem. Očito znate da su Kyrie i Kobe vrlo bliski. Kobe je razgovarao s njim, no ne znamo razmišlja li Kyrie o Lakersima, iako su mi ljudi bliski njemu rekli da nema šanse da ide u Lakerse, gdje bi se pridružio LeBronu. Ali kažu mi da on to ne isključuje [za sada].

Nakon razočaravajuće sezone u Bostonu, Irving će najvjerojatnije testirati status slobodnog agenta. Puno se priča i špekulira gdje bi mogao nastaviti karijeru, od New Yorka do LA-a ili čak Brooklyna.

Izvjestitelj Bleacher Reporta Ric Bucher komentirao je situaciju u vezi s regrutiranjem Kobea i koji su NBA timovi u potrazi za Kyriejem:

Najnovije što sam čuo je da je on između Brooklyna i Lakersa. Također sam čuo da su Lakersi i Kobe Bryant zaokupljeni Kyriejem i time kako bi ga on mogao nagovoriti da potpiše za Lakerse.

Čini se da je pred Irvingom teška odluka, vidjet ćemo što će presuditi njegovoj odluci o potencijalnom izboru nove sredine ili možda i ostanku u Celticsima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE