Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant odgovorio Jordanu: On je isto krao poteze igrača

Michael Jordan je ranije ovog mjeseca stigao na naslovnice NBA portala rekavši da ga od današnjih igrača samo Kobe Bryant može dobiti u igri jedan na jedan, i to iz razloga što mu je ukrao sve poteze.

Kobe je priznao da je kopirao Jordanove poteze, ali je naglasio da je i sam Jordan kopirao poteze igrača koji su NBA parketima harali prije njega.

“Ja sam učenik ove igre tako da znam povijest košarke, znam odakle su stigli Jordanovi potezi. Znam da su stigli od Davida Thompsona, Juliusa Ervinga i posebno Jerryja Westa. Tako da Jordan nije izmislio ove poteze, on je ukrao dosta poteza od mnogih igrača, dogodilo se da sam i ja ukrao neke od njega. Vjerojatno sam ih ukrao bolje od ikoga u današnjoj igri. Trebate učiti od velikana koji su igrali prije vas, tako to treba biti”, rekao je Kobe.

Bryant se osvrnuo na današnje zvijezde i rekao da oni kradu neke njegove poteze: “Većina igrača protiv kojih danas igram su odrasli gledajući mene. James Harden, Russell Westbrook, Durant, LeBron, svi oni su odrasli gledajući mene kako igram. Čast mi je kada igram protiv tih momaka i vidim neke sličnosti s mojom igrom, posebice u radu nogu.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE