Wednesday, July 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant odgovorio nedostaje li mu košarka

Kada 20 godina iz godine u godinu radite istu stvar normalno je da to zavolite te Vam postane svakodnevna navika. Nakon što kažete zbogom po prirodi bi trebalo da vam nedostaje, ali to nije slučaj kada je u pitanju košarka i Kobe Bryant.

Nakon 20 godina u dresu LA Lakersa i fenomenalne karijere Kobe je rekao adio NBA karijeri što je rastužilo mnoge fanove širom planete ali kada biste upitali Bryanta da li mu nedostaje košarka on kaže:

Jednostavno mi nimalo ne fali“, započeo je Kobe.

„Čudan je osjećaj jer prije par sezona pomisao na to da mi košarka neće nedostajati bilo je suludo. Zahvalan sam na tome jer mi ne smeta uključiti TV, leći i uživati u košarci.“

Nakon odlaska iz Lakersa i košarke Kobe se okrenuo privatnom biznisu gdje je osnovao fondaciju za investiranja u tehnologiju. Na pitanje da li prati svježe započetu sezonu Kobe kaže:

„Ne bih rekao da detaljno pratim, ali sam upućen. Kada sam kući kada imam vremena upalim utakmicu  tako da znam otprilike kako stvari stoje. Začuđen sam igrama s obzirom na to da treba vremena da se uđe u ritam na početku sezone ali igrači igraju fenomenalno što je zaista rijetkost.“

Uživa u zasluženoj mirovini nema što.

Latest Posts

NE PROPUSTITE