Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant: Phil zna više o košarci nego ostatak New Yorka zajedno

Kobe Bryant vjeruje da navijači New York Knicksa trebaju vjerovati u planove Phil Jacksona pri rebuildingu franšize. Phil Jackson je na mjesto predsjednika košarkaških operacija došao u ožujku 2014. godine i od tada Knicksi bilježe uspon, mada su još daleko od zvjezdanih visina.

“Građani New Yorka trebaju vjerovati činjenici da Phil poznaje košarku mnogo bolje nego svi oni skupa,” izjavio je Bryant nakon poraza svojih Lakersa od Knicksa u nedjelju navečer. Dodao je: “Po mom mišljenju, on je najveći trener u bilo kojoj profesiji – ikada!”

S druge strane, Jackson je u petak izjavio da se nada nastavku izgradnje rostera Knicksa u free agency periodu koji nam dolazi ovog ljeta. Franšiza će imati minimalno 18 milijuna dolara cap spacea.

“Definitivno imamo ideje kako pomoći ovoj ekipi. Ne mislim da postoje neke tajne ili misterije,” rekao je predsjednik Knicksa. “Konstantno primamo pozive agenata koji pokušavaju prodati svoje igrače nama, tako da mislim da ćemo biti u sasvim dobroj poziciji na ljeto.”

Bryantove riječi svakako imaju pokriće, budući da Knicksi rade bolji posao nego prošle sezone, dok je rookie otkrovenje Kristaps Porzingis svakako najbolji Jacksonov potez. Zen Master sigurno ima još neku kartu u rukavu, tako da bi ovo ljeto moglo biti dobro za navijače u Velikoj Jabuci. Podsjećamo, Knicksi su trenutno na trinaestom mjestu Istočne konferencije uz omjer 28-40, s minimalnim šansama za doigravanje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE