Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant propušta dvoboj protiv Spursa

Iako se zdravstveno stanje Kobea Bryanta sve više poboljšava, trener Lakersa Mike Brown odluèio je kako æe Kobe propustiti i treæu uzastopnu utakmicu. Lakersi veèeras igraju protiv San Antonio Spursa bez svog najboljeg igraèa.

Kobe nije sudjelovao na treningu Lakersa u utorak i odbio je išta komentirati novinarima. Bryant je dvoranu napustio noseæi zaštitnu èizmu koja pokriva goljeniènu kost.

Nakon Spursa, Lakersi su domaæini Denver Nuggetsima u petak. To æe biti tjedan dana nakon Bryantove ozlijede protiv Hornetsa i moguæ je povratak Kobea ponovo na parket ako on odluèi da je spreman. Gary Vitti je radio s Bryantom u ponedjeljak u New Orleansu i u utorak u San Antoniju te izjavio kako je Bryant sve bolje i bolje.

Iako Kobe ne može igrati, Mike Brown je zadovoljan što ima Bryanta na klupi kao neslužbenog pomoænog trenera. Lakersi su trenutno treæi na Zapadu i pobjedom protiv Spursa približili bi se njima samima na drugom mjestu, ali i udaljili od Clippersa koji su trenutno èetvrti. Ipak, to æe biti teško ostvarivo jer su Spursi prošlu utakmicu odmarali svoje najbolje igraèe koji æe biti spremni za veèerašnji dvoboj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE