Saturday, July 2, 2022

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant propušta i utakmicu u petak

Kobe Bryant se vratio punim treninzima ovaj tjedan i dok su se mnogi nadali da to znači njegov povratak na parkete u petak protiv Kingsa u Sacramentu, to ipak neće biti slučaj. Sam je to potvrdio za vrijeme jučerašnje konferencije za novinare povodom izlaska njegovih novih Nike tenisica “Kobe 9”.

- Advertisement -

Nakon što je odradio dva puna treninga zaredom, Bryant se osjeća sve bolje i bolje te tvrdi kako svaka od sljedećih utakmica može biti ona povratnička, što znači da postoji mogućnost da zaigra u utakmici protiv Toronto Raptorsa u Staples Centru sljedeće nedjelje. Kobe je izjavio: “Izgleda tako. Osjećam se poprilično dobro. Ovo je već drugi dan kada sam bio spreman izaći na teren, kretati se i igrati dosta dobro i osjećao sam kao da mogu napraviti bilo što na parketu, tako da idemo prema četvrtku. Vidjet ćemo mogu li izdržati tri dana zaredom i onda imati još jedan snažan trening u petak i vidjeti po tome gdje sam.”

Na kakav način Bryant izađe iz tih treninga će odrediti je li spreman za povratak ili ipak nije. Lakersi imaju začuđujuće dobar omjer od 9 poraza i isto toliko pobjeda unatoč njegovom odsustvu, i s nestrpljenjem dočekujemo povratak Crne Mambe da vidimo koliko daleko može dovesti za sada solidne Lakerse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE