Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant propušta i utakmicu u petak

Kobe Bryant se vratio punim treninzima ovaj tjedan i dok su se mnogi nadali da to znači njegov povratak na parkete u petak protiv Kingsa u Sacramentu, to ipak neće biti slučaj. Sam je to potvrdio za vrijeme jučerašnje konferencije za novinare povodom izlaska njegovih novih Nike tenisica “Kobe 9”.

Nakon što je odradio dva puna treninga zaredom, Bryant se osjeća sve bolje i bolje te tvrdi kako svaka od sljedećih utakmica može biti ona povratnička, što znači da postoji mogućnost da zaigra u utakmici protiv Toronto Raptorsa u Staples Centru sljedeće nedjelje. Kobe je izjavio: “Izgleda tako. Osjećam se poprilično dobro. Ovo je već drugi dan kada sam bio spreman izaći na teren, kretati se i igrati dosta dobro i osjećao sam kao da mogu napraviti bilo što na parketu, tako da idemo prema četvrtku. Vidjet ćemo mogu li izdržati tri dana zaredom i onda imati još jedan snažan trening u petak i vidjeti po tome gdje sam.”

Na kakav način Bryant izađe iz tih treninga će odrediti je li spreman za povratak ili ipak nije. Lakersi imaju začuđujuće dobar omjer od 9 poraza i isto toliko pobjeda unatoč njegovom odsustvu, i s nestrpljenjem dočekujemo povratak Crne Mambe da vidimo koliko daleko može dovesti za sada solidne Lakerse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE