Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant se posvaðao s èelnicima Lakersa

Los Angeles Lakersi ove sezone ne izgledaju dobro. Trenutaèno su na omjeru 18-13 što ih smješta na šesto mjesto Zapadne konferencije. U gostima su vrlo loši na što ukazuje omjer 5-11.

Novi poraz na strani su doživjeli u nedjelju kod Phoenixa koji je pobijedio 102-90, a nakon utakmice je zagrmio najbolji igraè Lakersa Kobe Bryant koji se obrušio na klupsko vodstvo.

“Ovako ne možemo funkcionirati. Prestanite prièati o promjenama, jer u takvom okruženju ne možemo normalno igrati” rekao je Bryant.

Inaèe, èesto se u klubu govori o novim odlascima (nakon onog Lamara Odoma na poèetku sezone), a klub bi volio promijeniti Paua Gasola.

“Kako èovjek može igrati ako nema pojma hoæe li veæ sutra biti u istom dresu. Razumijem Paua i znam da mu je strašno teško. No, klub šteti i njemu, ali i samom sebi. Pa, zato ostvarujemo loše rezultate. Apeliram i molim da se prestane prièati i nagaðati o tome. Ili neka se nešto konkrento napravi, makar nisam niti najmanje za odlazak Gasola, ili neka ovo ludilo prestane. Pustite nas na miru, molim vas” rekao je Bryant.

Latest Posts

NE PROPUSTITE