Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant se vratio treninzima

Nakon teške ozljede Ahilove tetive, zadobivene u travnju prošle godine, Kobe Bryant se vratio treninzima Lakersa. Rehabilitacija napreduje odlično i Kobe bi prvu utakmicu mogao zaigrati već za tri tjedna, a u svom stilu je izjavio da bi mogao igrati već danas da je riječ o utakmici doigravanja.

“Da je riječ o playoff utakmici igrao bih već večeras, ne znam koliko bih produktivan bio ali nastupio bih. Šut je još uvijek tu, kao i kontrola lopte i znanje na postu, ali hvala bogu da nije vrijeme doigravanja”, izjavio je Bryant.

U daljnjem razgovoru Bryant nije otkrio točan datum povratka. “Teško je reći, pokušavam ne misliti na to kako si ne bih stvorio dodatan pritisak. Radim što mi tijelo dozvoljava i pokušavam napredovati korak po korak. Stvar je u tome da ništa atletski nisam radio šest ili sedam mjeseci i da se prije svega moram vratiti u fizičku spremu. Boljet će koljena, leđa i zglobovi, nije mala stvar propustiti ljetne pripreme.”

Bez Kobeja Los Angeles Lakersi se nalaze na omjeru od četiri pobjede i sedam poraza i očekivano nemaju dobar ulazak u sezonu. Bryantov povratak ovisit će o tome kako će mu tijelo reagirati na treninge jačeg intenziteta, a kada se vrati bit će zanimljivo vidjeti kako će Mike D’Antoni tempirati njegovu minutažu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE