Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant stao u obranu svog velikog rivala

Omiljena meta kritièara u NBA ligi posljednjih dvanaest mjeseci je LeBron James, koji su ga uzeli “na zub” nakon što je ovaj okrenuo leða Clevelandu i krenuo na Floridu, u Miami.

Takoðer su isti ti kritièari s velikim oduševljenjem doèekali poraz Miamija u velikom finalu prošle sezone od Dallasa (4-2), kao i èinjenicu da je LeBron James doslovno nestao s parketa u posljednje dvije utakmice.

No, obranu je LeBron dobio od košarkaša koji se dosad nije previše izjašnjavao o svom velikom rivalu. U pitanju je Kobe Bryant, velika zvijezda Los Angeles Lakersa.

“Mislim da znam kako je LeBronu u ovom trenutku. Svi smo mi u jednom trenutku prošli kroz takav period karijere. Žao mi ga je i volio bih da to ne ostavi traga na njemu”, rekao je Bryant i nastavio:

“Prvi put sam ga bolje upoznao na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Dobar je deèko, ima veliko košarkaško znanje. Onima koji ga napadaju mogu samo poruèiti da budu korektni i da puste momka neka radi ono najbolje što zna. Samo on stoji iza svojih poteza, svoje igre i svojih odluka. Ružno je sa strane osuðivati”, završio je Kobe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE