Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant teško ozlijedio desno rame

Legenda Los Angeles Lakersa, 36-godišnji Kobe Bryant, u susretu protiv New Orleans Pelicansa zadobio je tešku ozljedu desnog ramena zbog koje je ostatak utakmice šutirao lijevom rukom. Bryant se ozlijedio prilikom zakucavanja u drugom poluvremenu.

Do kraja dana ćemo doznati koliko će Bryant dugo biti izvan pogona, ali trenutno ne izgleda dobro tako da ne treba isključiti i odmor do kraja sezone. Lakersi su Bryanta ionako odmarali većinu utakmica i gotovo je sigurno da neće uhvatiti doigravanje (trenutni omjer 12-31), tako da će jedan od najboljih igrača u povijesti Lakersa morati na duži odmor.

Zbog ozljede ramena Bryant neće nastupiti na nadolazećoj All-Star utakmici gdje su ga navijači izabrali kao startera konferencije Zapad, tako da je ovo druga godina zaredom da Bryanta nećemo gledati na All-Star susretu zbog ozljede. Kobe je ove sezone najplaćeniji igrač lige (23,5 milijuna dolara), a prosječno je u dosadašnjem dijelu sezone zabijao 22 poena, uz 6 dodavanja i 6 skokova šutirajući 37 posto iz igre.

Latest Posts

NE PROPUSTITE