Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe u nedjelju igra nogomet s Guardiolom

Jedna od najboljih nogometašica svijeta svih vremena, umirovljena Amerikanka Mia Hamm, organizirala je humanitarnu utakmicu na kojoj æe u nedjelju nastupiti brojne slavne osobe.

Najzanimljivije je svakako to da æe gledatelji na stadionu Kastles u Washingtonu imati priliku vidjeti nogometne vještine ponajboljeg košarkaša današnjice, zvijezde Los Angeles Lakersa Kobea Bryanta.

Poznato je da je Bryant odrastao u Italiji gdje se zaljubio u nogomet. Veliki je navijaè Barcelone i zato æe mu sasvim sigurno biti drago da æe uz njega u Washingtonu zaigrati i trener katalonskog diva Pep Guardiola.

Osim spomenute dvojice na terenu æe se, izmeðu ostalih, pojaviti i košarkaš Boston Celticsa Jeff Green, te hokejaš Washington Capitalsa John Carlson.

Brat Mije Hamm preminuo je 1997. godine zbog komplikacija koje su nastale kao posljedica aplastiène anemije, rijetke bolesti od koje je bolovao. Mia je nakon toga osnovala fondaciju za pomoæ pacijentima koji se bore protiv iste bolesti, a sav prihod s nedjeljne utakmice bit æe namijenjen upravo njima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE