Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant vraća se u nedjelju protiv Raptorsa

Nakon gotovo osam mjeseci stanke zbog rupture Ahilove tetive, na terene se vraća legenda Los Angeles Lakersa Kobe Bryant. Kobe će debi sezone odraditi u svom Staples centru gdje Lakersi ugošćuju Toronto Raptorse, momčad protiv koje je Bryant upisao čak 81 poen u jednoj utakmici 2006. godine, svoj osobni rekord.

Sam Kobe je najavio povratak objavivši dvominutni video na svojoj Facebook stranici, u kojem su na metaforični način prikazani usponi i padovi njegove karijere, a nagoviješteno je da se “legenda nastavlja 8. prosinca”.

Najava povratka izazvala je pozitivne reakcije kod trenera Lakersa Mikea D’Antonija koji je izjavio: “To je sjajno, očito se dobro osjeća i ovo je vrlo dobra vijest.” Na pitanje da li je očekivao povratak D’Antoni je pokazao da nikada nije sumnjao u to: “S obzirom na svu modernu medicinu i njegov karakter, očekivao sam povratak.” Također vjeruje da ozljeda nije bitno utjecala na njegove igre i da još uvijek ima što ponuditi: “Bit će dominantan. Može igrati na bilo koji način i bit će efikasan, a napadat će kao i uvijek. To je njegov način djelovanja.”

Suigrači su također zadovoljni povratkom svog kapetana. Xavier Henry izjavio je: “Nisam znao kada će se vratiti, ali drago mi je da je to već u nedjelju. Vidjet ćemo kako će se razvijati situacija.” Jodie Meeks smatra da ovo ima veliki pozitivan utjecaj na momčad: “To je definitivno pozitivan utjecaj na sve igrače. Želimo pobijediti u nedjelju, bit će teška utakmica, ali s njegovim povratkom igrat ćemo s mnogo pouzdanja.”

Sam Bryant izjavio je kako će njegove minute vjerojatno biti ograničene u početku: “Potrebno je neko vrijeme da uđete u igračku formu. Zato se igra predsezona. Nije bitno koliko trenirate, sama utakmica je puno drukčija i zato vjerujem da ću biti ograničen u tom dijelu.”

Jedino što nam preostaje je vidjeti u kakvom će se stanju vratiti, te koliki je utjecaj na njegovu igru imala ova ozljeda, pogotovo u ovom kasnom stadiju karijere.

Latest Posts

NE PROPUSTITE