Saturday, June 3, 2023

ZADNJE OBJAVE

Kobe na derbiju Premiershipa

Svoj životni sportski san izvan košarkaških terena ispunit æe si voða Los Angeles Lakersa, Kobe Bryant. Pohodit æe utakmicu Chelseaja i Arsenala.

Susret koji se danas igra na londonskom Stamford Bridgeu najjaèa je utakmica 7. kola engleskog nogometnog prvenstva koje je, kao djeèarac koji je odrastao u Italiji, Kobe sanjao da uživo barem jednom pogleda.

U Londonu je, inaèe, Bryant poslovno. U tamošnjoj O2 Areni predvodit æe sutra svoje Lakerse protiv Minnesota Timberwolvesa u prvoj predsezonskoj utakmici.

Kao dijete sam uvijek išao na utakmice Serije A, ali želja mi je bila pogledati jednu premierligašku. Majka me nikada nije pustila. Govorio sam joj kako bih volio pogledati Liverpool ili takvo što, a ona mi je uzvraæala zabranom. Sada, 20 godina kasnije, imam šansu otiæi i to je sjajno” – kazao je nakon treninga održanog u subotu jedan od najboljih košarkaša svijeta.

Trener momèadi Phil Jackson ogranièit æe Bryantovu minutažu kako bi saèuvao svog najboljeg košarkaša, ali i dati mu dovoljno minuta da engleska, a potom i španjolska publika (u èetvrtak Lakersi igraju u Barceloni) vidi jednu od najveæih zvijezda NBA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE