Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe negirao razgovor s Howardom

Vijest koja je zadnjih dana sigurno dovela do mnogo polemika dobila je i drugu stranu prièe. Mnogi mediji prenijeli su prošlog tjedna vijest kako je Kobe Bryant rekao,  trenutno najpoželjnijem materijalu za razmjenu Dwightu Howardu, da æe u sluèaju dolaska u  Lakerse postati treæa opcija poslije njega i Pau Gasola.

U razgovoru s novinarom jednog amerièkog informativnog portala Bryant je u potpunosti negirao sve natpise koji su se pojavili i koji su izmislili razgovor njega i Howarda. Što su dva ponajbolja igraèa NBA lige razgovarali vjerojatno nikad neæemo saznati.

Kobe Bryant kroz cijelu karijeru pokazao je u dosta situacija da je dosta drugaèije naravi od puno igraèa u ligi ali ipak teško je povjerovati da bi išao Howardu unaprijed odreðivati mjesto u momèadi. Bryant je èovjek koji je gladan naslova i sigurno dobro zna što bi dolazak Howarda znaèio za Lakerse.

Stavljanje u javnost ovakvih vijesti zasigurno je pokušaj ostalih klubova koji se bore za Howarda, da iskljuèe neke klubove koji su zainteresirani za njega te tako sebe stave u bolju poziciju. Ono što situaciju oko Howarda èini veoma jednostavnom je ta da æe Orlando prihvatiti ponudu koja je najbolja za njih te da neæe sigurno gledati na klub u koji æe Howard otiæi. Klub koji ponudi najbolje igraèe i bude spreman prihvatiti bogati ugovor Hede Turkoglua vjerojatno æe dobiti i Howarda.

Latest Posts

NE PROPUSTITE