Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Komentar: Odnos James-Love

LeBron James, četverostruki najbolji igrač lige je po mnogim izvorima nezadovoljan Kevinom Loveom. Većina ih tvrdi kako je James zapravo razočaran pristupom bivšeg igrača Wolvesa i njegovom nemogućnosti da se uklopi u program svoje momčadi. Očito je da Love ne može prihvatiti svoju reduciranu ulogu u ekipi i smanjen broj lopti, te je zbog toga vjerojatno u otporu prema sistemu.

Dolazimo do zaključka da jedna od najboljih četvorki lige, kako mu tepaju brojni stručnjaci opet u središtu problema vezanog za timsku kemiju. Sigurno je da Ljubav ima probleme u povezivanju sa suigračima, ali ako idemo iskustveno to je najvjerojatnije povezano sa veličinom ega.

Mnogi sa druge strane imaju mišljenje kako bi Love mogao u pravom sustavu puno više pridonijeti ofenzivnoj igri Cavsa. Jedni krive trenera Blatta, drugi smatraju da se James krije iza svega i da je on skriveni generalni menadžer u Clevelandu bez čijeg dopuštenja nitko ne može u zahod. Dobro, malo karikiram ali mislim da ste shvatili poantu. Osobno najzanimljivije od svega mi je što je bivša izdajica Cavaliersa upravo kroz medije a vjerojatno i kod uprave govorila kako želi vidjeti Lovea u momčadi. Priče o reprezentaciji, njegovim igračkim mogućnostima i tako dalje. Pokrenute su bile i glasine kako igrač iz Akrona želi odmah osvojiti naslov i zato su vjerojatno žrtvovani mnogi draft izbori i jedna od velikih nada Andrew Wiggins (nadam se da ste negdje usput umetnuli riječ uzalud).

Latest Posts

NE PROPUSTITE