Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Komesar Adam Silver najavio velike promjene u NBA ligi

Komesar NBA lige Adam Silver izjavio je kako postoji velika mogućnost da se u budućnosti uvede kup natjecanje u okviru NBA lige, kako bi se momčadi borile za još jedan trofej.

Moja je dužnost cijelo vrijeme provjeravati na koji način funkcioniraju i napreduju druge organizacije i sportovi, te pokušam naučiti nešto novo. U ovom slučaju, europski nogomet ima brojne stvari koje bi trebalo usvojiti. Znam kako će tradicionalisti reći da nikoga ne bi zanimalo to novo natjecanje i taj drugi trofej, ali moj odgovor je da naša organizacija ima mogućnost kreiratu novu povijest i tradiciju“, rekao je Silver za New York Times.

Prvi čovjek NBA lige dodao je da je takva ideja još u začetku, ali da već postoje nagoveštaji kako bi sve moglo izgledati.

U jednom slučaju, momčadi bi se natjecale u klasičnom kup formatu čiji bi se final four igrao tijekom All-Star vikenda, a u drugom nadmetanje bi se odvilo po završetku ligaškog dijela i tim putem bi momčadi, također, mogle izboriti plasman u play-off NBA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE