Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Konaèno riješena saga o odlasku Chrisa Paula?

Chris Paul izgleda da se konaèno uspio osloboditi New Orleansa. Prema posljednjim informacijama “s one strane Atlantika”, Hornetsi i Clippersi uspjeli su se dogovoriti oko razmjene igraèa, a službena potvrda trebala bi stiæi nešto kasnije.

Nakon što su vlasnici New Orleans Hornetsa, NBA liga, odbili prethodne ponude Lakersa i Clippersa za Paula, izgleda da je konaèno èelništvo Los Angeles Clippersa uspjelo sastaviti ponudu koja se svidjela vlasnicima Hornetsa.

Chris Paul æe zajedno s dva izbora druge runde drafta otiæi put Los Angelesa dok æe u suprotnom smjeru otiæi Eric Gordon, Chris Kaman, Al-Farouq Aminu i izbor prve runde drafta sljedeæe godine kojega su Hornetsi prvotno dobili od Minnesote. Taj izbor drafta mogao bi biti veoma vrijedan jer æe draft sljedeæe godine biti iznimno bogat talentiranim igraèima.

Clippersi se sada nalaze u situaciji da imaju viška igraèa na poziciji razigravaèa pa æe vjerojatno Mo Williams biti razmijenjen u neku ekipu, a Chris Paul i Chauncey Billups æe biti bekovski dvojac koji æe zapoèinjati utakmice, dok æe s klupe ulaziti mladi Eric Bledsoe. Ostatak poèetne petorke bit æe Caron Butler, Blake Griffin i DeAndre Jordan, što izgleda veoma dobro i ulazak u doigravanje ne bi trebao biti problem.

Što se tièe Hornetsa, oni su dobili mlade igraèe na kojima mogu temeljiti svoju buduænost, Gordona i Aminua, te ukoliko budu imali nešto sreæe i dobiveni izbor na draftu bi im mogao donijeti razloga za veselje. Uz dobiveni pick, vjerojatno æe ove godine biti meðu lošijim momèadima Zapadne konferencije, tako da bi mogli imati dva izbora s visokim pozicijama na draftu sljedeæe godine. Kaman pak ima još jednu godinu ugovora i vjerojatno nakon nadolazeæe sezone više neæe biti èlan Hornetsa koji na poziciji centra imaju Emeku Okafora.

Latest Posts

NE PROPUSTITE