Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kraj sezone i za Imana Shumperta

Prve utakmice ovogodišnjeg doigravanja neæe se pamtiti po dobrome. Prvo se ozlijedio Derrick Rose i okonèao svoju sezonu, a isto se dogodilo i igraèu Knicksa, Imanu Shumpertu koji je ozlijedio koljeno i takoðer više neæe igrati ove sezone.

Knicksi su prvu utakmicu doigravanja igrali protiv Miamija koji je potpuno zasluženo slavio rezultatom 100:67. Više od poraza èelnike i navijaèe Knicksa boli ozljeda Shumperta koji je ponajbolji obrambeni igraè ekipe i sigurno æe im nedostajati u borbi protiv Miamija.

Ozljeda se dogodila sredinom treæe èetvrtine, Shumpert je prelazio u fazu napada i odjednom je pao na pod i uhvatio se za koljeno. Odmah se pretpostavljalo da se radi o pucanju ligamenata, što je kasnijim pregledom i potvrðeno. Popucali su mu prednji križni ligamenti (kao i Roseu) i meniskus. Iz Knicksa su javili kako æe oporavak trajati 6 do 8 mjeseci tako da je upitno hoæe li  Shumpert biti spreman za poèetak sljedeæe sezone.

Do trenutka ozljede Shumpert je loše igrao, kao i ostatak Knicksa, te je upisao tek 1 skok i 1 ukradenu loptu u 19 minuta igre. Èlanom Knicksa postao je nakon prošlogodišnjeg drafta kada su ga èelnici ekipe izabrali 17. izborom. U svojoj prvoj profesionalnoj sezoni prosjeèno je bilježio brojke je 9,5 poena, 3,2 skoka i 2,8 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE