Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kraj sezone i za Stevea Nasha

Dan nakon što su objavili da se Kobe Bryant ove sezone više neće vraćati na košarkaške parkete, iz Los Angeles Lakersa su potvrdili identičnu informaciju i za Stevea Nasha (40).

Ovakva je vijest zapravo i očekivana jer se iskusni playmaker tijekom cijele sezone mučio s nizom ozljeda, od problema sa živcem u zadnjoj loži do bolova u leđima. U aktualnoj je sezoni Kanađanin tako odigrao svega deset utakmica.

Ovo bi u konačnici moglo značiti i kraj suradnje između Nasha i Lakersa. Dvostrukom najkorisnijem igraču NBA lige je ostala još samo godinu dana ugovora s kalifornijskom momčadi i ovo bi ljeto moglo doći do rastanka, a s obzirom na Nashove godine i probleme s ozljedama, ni umirovljenje nije nemoguća opcija.

Nash je najveći dio karijere, kroz dva mandata, proveo u Phoenixu, šest godina je bio u Dallasu, a od 2012. je u Lakersima. Osam puta je bio sudionik All-Star utakmice, a triput je bio biran u najbolju petorku lige. Najveća individualna postignuća su mu nagrade za najkorisnijeg igrača sezone, koje je osvojio sezona 2004/05 i 2005/06.

Latest Posts

NE PROPUSTITE