Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kraj sezone za Blakea Griffina

U taboru Clippersa stvari u zadnjih par dana ne idu baš u najboljem smjeru. Portland im je pokazao zube i izjednačili su seriju u zadnjoj utakmici, a vijesti za predvodnike Clippersa – Chris Paula i Blake Griffina nisu nimalo pozitivne.

Izvori s Clippers.com su potvrdili da je Paul u utorak ujutro podvrgnut operaciji desne ruke, a oporavak će biti potpun u roku četiri do šest tjedana. Podsjetimo se, Paul je slomio desnu ruku tako što mu je ruka zapela na dresu usred duela s Geraldom Hendersonom u trećoj četvrtini utakmice 4.

Uz jednu nesreću, dolazi i druga pa je tako Griffin u još goroj situaciji. On će propustiti ostatak sezone nakon što mu se opet vratila ozljeda lijevog kvadricepsa, koja ga je držala van terena gotovo pola regularne sezone.

Stvari su jasne. Paula teško da ćemo vidjeti u ostatku playoffa jer ozljeda nije bezazlena i nema potpune sigurnosti da će se tako brzo oporaviti. Playoff ne oprašta gubitke niti ozljede, a Clippersi ove sezone opet imaju loše karte na stolu. Bolna je istina da jednostavno nemaju dovoljno talenta da prežive još nekoliko tjedana u doigravanju, pogotovo ako se Paul ne vrati.

Situacija na Zapadu se poprilično zahuktala, a doigravanje trenutno nema ponajbolje igrače lige. Curry je ozlijeđen u Warriorsima, Griffin i Paul u Clippersima. Portland se vratio u život i ima šanse da na krilima Lillarda i McColluma nešto napravi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE