Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kraj sezone za Carmela Anthonyja

Samo dva dana nakon All-Star susreta, iz New York Knicksa je stigla vijest kako će se njihova zvijezda, Carmelo Anthony, podvrgnuti operaciji koljena zbog koje će propustiti ostatak ove sezone.

Carmelo će operirati lijevo koljeno s kojim već duže vrijeme ima problema, ali je odgađao operaciju kako bi mogao nastupiti na All-Star susretu, što je njegov osmi nastup na utakmici najvećih zvijezda lige. I prije All-Star pauze se nagađalo da će Anthony odgoditi operaciju do All-Star utakmice, i sam Melo je to nagovijestio, a sada je i službeno potvrđeno.

Probleme s koljenom Carmelo je osjetio prije nekoliko mjeseci, ali pokušavao je igrati kroz bolove, no očito više nije mogao. Prve procjene o oporavku govore o četiri do šest mjeseci, no više će se znati nakon same operacije. U svakom slučaju, najveća zvijezda Knicksa bi trebala biti spremna za početak sljedeće sezone.

Knicksi su trenutno na omjeru pobjeda i poraza 10-43, što je najlošiji omjer u cijeloj ligi, a budući da Carmelo neće igrati do kraja sezone, te da su nedavno otpustili Amare’a Stoudemirea, realno je za očekivati da će i ostati na toj poziciji. Tako će poprilično loše završiti prva sezona Knicksa pod vodstvom predsjednika Phila Jacksona, koji je došao u New York s ciljem osnaživanja ekipe i borbe za naslov prvaka, no očito je da su Knicksi poprilično daleko od toga i da njihovi navijači nemaju puno razloga za optimizam u narednim godinama.

Carmelo je ove sezone odigrao 40 utakmica, tijekom kojih je prosječno bilježio 24,2 poena, 6,6 skokova i 3,1 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE