Tuesday, August 16, 2022

ZADNJE OBJAVE

Kraj sezone za Carmela Anthonyja

Samo dva dana nakon All-Star susreta, iz New York Knicksa je stigla vijest kako će se njihova zvijezda, Carmelo Anthony, podvrgnuti operaciji koljena zbog koje će propustiti ostatak ove sezone.

- Advertisement -

Carmelo će operirati lijevo koljeno s kojim već duže vrijeme ima problema, ali je odgađao operaciju kako bi mogao nastupiti na All-Star susretu, što je njegov osmi nastup na utakmici najvećih zvijezda lige. I prije All-Star pauze se nagađalo da će Anthony odgoditi operaciju do All-Star utakmice, i sam Melo je to nagovijestio, a sada je i službeno potvrđeno.

Probleme s koljenom Carmelo je osjetio prije nekoliko mjeseci, ali pokušavao je igrati kroz bolove, no očito više nije mogao. Prve procjene o oporavku govore o četiri do šest mjeseci, no više će se znati nakon same operacije. U svakom slučaju, najveća zvijezda Knicksa bi trebala biti spremna za početak sljedeće sezone.

Knicksi su trenutno na omjeru pobjeda i poraza 10-43, što je najlošiji omjer u cijeloj ligi, a budući da Carmelo neće igrati do kraja sezone, te da su nedavno otpustili Amare’a Stoudemirea, realno je za očekivati da će i ostati na toj poziciji. Tako će poprilično loše završiti prva sezona Knicksa pod vodstvom predsjednika Phila Jacksona, koji je došao u New York s ciljem osnaživanja ekipe i borbe za naslov prvaka, no očito je da su Knicksi poprilično daleko od toga i da njihovi navijači nemaju puno razloga za optimizam u narednim godinama.

- Advertisement -

Carmelo je ove sezone odigrao 40 utakmica, tijekom kojih je prosječno bilježio 24,2 poena, 6,6 skokova i 3,1 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE