Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kraj sezone za Enesa Kantera

Centar momčadi Utah Jazz i igrač u svojoj drugoj NBA sezoni, Enes Kanter danas je saznao da mora na operaciju ramena te da otpada njegov povratak na parket ove sezone.

Kanter se ozlijedio krajem prošloga mjeseca, u porazu Jazzera od Sunsa 103:88. Samo tri minute nakon što je ušao u utakmicu požrtvovno se bacio za loptom, ali Hamed Haddadi, centar Sunsa, pao je na njegovo rame i Kanter je morao napustiti utakmicu i od tada ga nije bilo na parketima.

Čelnici Jazzera čekali su dva tjedna, nadajući se da će se 3. izbor drafta 2011. uspjeti oporaviti i pomoći ekipi u borbi za doigravanjem, ali to ipak nije bio slučaj. Danas su i službeno iz kluba obavijestili javnost da Kanter ide na operaciju ozlijeđenog ramena i da je za njega sezona gotova.

“Iskreno, mislim da je ovo dobra vijesti”, izjavio je Dennis Lindsey, generalni menadžer ekipe. “Ovom operacijom smanjit će se mogućnost ponovne ozljede te su nam rekli da će njegovo rame biti jednako čvrsto kao i da nije bilo ozljede.”

Kako je sezone odmicala, tako je Kanter igrao sve bolje i bolje, a najbolje parije pružao je početkom ožujka i igrao vrlo dobro sve do same ozljede. U 70 odigranih utakmica ove sezone postizao je prosječno 7,2 poena i 4,3 skoka te bio važan igrač s klupe za Jazzere.

Latest Posts

NE PROPUSTITE