Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kraj sezone za J.J. Hicksona

206 centimetara visoko krilni centar Denver Nuggetsa, J.J. Hickson, će zbog ozljede propustiti ostatak sezone, objavio je to generalni menadžer Denvera Tim Conelly. Hickson je ozlijedio desno koljeno, točnije prednje križne ligamente (ACL)  u sudaru s Vinceom Carterom u utakmici protiv Dallasa.

U dresu Nuggetsa nastupa od ove sezone, a prosječno bilježi 11,8 poena i 9,2 skokova. U 26 je navrata završavao utakmicu s double-double učinkom. Vrlo je aktivan kod ofenzivnih skokova kojih prikupi više od 3 po utakmici, a nekoliko je puta atraktivnim zakucavanjima završio u najboljim akcijama večeri u NBA ligi.

Denver je u novu sezonu krenuo s potencijalno vrlo dobro posloženom momčadi, novim trenerom Brianom Shawom, ali nakon 69 je utakmica jasno da neće izboriti doigravanje na Zapadu. Nalaze se na 11. mjestu s omjerom 31-38 i osmo mjesto im bježi za 10 pobjeda. Razlog tomu su, između ostalog, i brojne ozljede koje su pogodile Nuggetse. Danilo Gallinari propušta cijelu sezonu zbog ozljede od prošle godine, JaVale McGee je odigrao samo 5 utakmica ove sezone, dok je novopridošli Nate Robinson odigrao samo 44 utakmice prije nego što je ozlijedio koljeno.

Latest Posts

NE PROPUSTITE