Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kraj sezone za Josha Howarda

Novopridošli igraè Washington Wizardsa Josh Howard odigrao je tek èetri utakmice za svoju novu ekipu te se ozljedio zbog èega više neæe moæi nastupati na NBA utakmicama ove sezone.

Predsjednik Wizardsa Ernie Grunfeld danas je obznanio javnosti kako æe Howard propustiti ostatak tekuæe sezone zbog puknuæa prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena. Magnetska rezonanca ukazala je na ovu tešku ozljedu koljena zbog èega æe Howard morati na operacijski stol za nekoliko dana. Ovu je ozljedu igraè zaradio na posljednjoj utakmici protiv Chicago Bullsa oko 5 minuta prije kraja prve èetvrtine i naravno nije se više vraæao na teren.

Osobno, jako sam razoèaran zbog Howarda“, izjavio je Grunfeld. “Radio je odlièan posao otkako je stigao. Sada æe svi ostali morati dati malo više od sebe.

Od èetiri utakmice koje je odigrao za Wizardse, tri je krenuo u poèetnoj petorci a prosjeèno je ostvarivao 14,5 poena i 3,3 skoka. Odmah se uklopio u ekipu buduæi da je Washington od njegova dolaska ostvario omjer pobjeda i poraza 3-1.  Da podsjetimo, Howard je došao u Wizardse iz Dallas Mavericksa u tradeu nekoliko dana prije isteka roka za razmjene igraèa u NBA ligi. Wizardsi su se uz njega ojaèali još Jamesom Singletonom i Quintonom Rossom dok su Drewa Goodena proslijedili u Clipperse. U Dallas su ovom razmjenom došli Caron Butler, Brendan Haywood te DeShawn Stevenson.

Prvi hrvatski portal posveæen NBA, NCAA i WNBA ligi

Latest Posts

NE PROPUSTITE