Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kraj sezone za Williamsa?

Sinoænja utakmica za junaka iz New Jerseya, Derona Williamsa mogla bi bit posljednja ove sezone. Do kraja utakmice protiv Minnesote bilo je ostalo samo 1,7 sekundi a Williams je pogodio skok šut te su Netsi prekinuli crni niz od 6 poraza.

Nakon utakmice trener Netsa Avery Johnson je priopæio da Williams neæe putovati u Detroit sa ekipom. Bol u zglobu ruke postala je neizdrživa te je otišao provjeriti ruku kod struènjaka te se podvrgnuti magnetskoj rezonanci ozlijeðenog zgloba. “Želim vidjeti kakva æe rehabilitacija biti potrebna te što moram uèiniti da se što prije vratim na parket”, zabrinutim tonom priopæio je ovaj relativno novi igraè Netsa.

Deronu je ovo bila 12. utakmica za Netse ove sezone, nakon što je razmijenjen iz Utah Jazza za Devina Harrisa i Derricka Favorsa. Još je u Utahu osjeæao probleme sa spomenutim zglobom i išao je na razne preglede, no ustanovilo se da može igrati. Prema svemu sudeæi došlo je do pogoršanja te ozljede te æe vjerojatno najbolje rješenje biti odmaranje zgloba do kraja sezone jer Netsima preostale utakmice ne igraju veliku ulogu buduæi da su još davno izgubili moguænost nastupa u ovogodišnjem doigravanju.

Za kraj dodajmo da je Williams ove sezone imao prosjek od 21,3 poena te 9,7 asistencije po utakmici dok je igrao za Utah, a u utakmicama za Netse njegov se prosjeèan broj poena smanjio na 15 po utakmici no zato je poveæao broj asistencija na impresivnih 12,8 po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE